Oefenlocaties gezocht

—— Oefenlocaties Gezocht! ——-

Iedere vrijdagavond van 19:00 – 21:00 oefenen de jeugdleden van Jeugdbrandweer Vlissingen (11-18 jaar) in Vlissingen en omstreken om het brandweervak steeds beter onder de knie te krijgen.

Deze oefenavonden vinden vaak plaats op locatie, bij panden of objecten waar we kunnen oefenen.

Voor de komende tijd zijn wij op zoek naar nieuwe oefenobjecten/oefenpanden.

Tijdens de oefeningen wordt er een brand geënsceneerd door middel van vlammenborden en knetterkasten. In het grootste deel van de oefeningen staat er ook alleen lucht op de slangen, waardoor de panden zo min mogelijk hinder ondervinden van de oefeningen.

De panden of objecten waar wij in oefenen mogen leegstaand zijn, maar bestaande bedrijven of andere zaken zijn ook zeker welkom, dit maakt het juist nog leuker om te oefenen. Voorbeelden van objecten zijn (auto)garages, winkels, scholen, bedijfspanden etc. Eigenlijk kunnen we voor elk object een leuke oefening bedenken!

Dus bent of kent u iemand die ons één of meerdere vrijdagavonden aan een pand kunt helpen, laat het ons weten door middel van een bericht en ‘help ons uit de brand!’

Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen, via het contactformulier op deze site of via facebook en twitter.