Rommelmarkt 2013

UPDATE : WEES ER SNEL BIJ! Inschrijven is nog een aantal dagen mogelijk!

Op 26 oktober 2013 organiseert Jeugdbrandweer Vlissingen weer een rommelmarkt.
Deze zal, net als vorig jaar, plaatsvinden op het voormalig terrein van de Schelde, in en om de zware plaatwerkerij. Ingang via de Hellingbaan te Vlissingen.

 

Wij bieden u de gelegenheid om een plaats te huren op onze rommelmarkt zodat u verzekerd bent van een standplek. De opbrengst van de huur komt natuurlijk ten goede aan de jeugdbrandweer. Uiteraard zullen wij ervoor zorgen dat er (weer) voldoende klanten op afkomen.

Ook zijn we de mogelijkheden aan het bekijken om een “kofferbakverkoop” toe te voegen aan volgende rommelmarkten. Hier kunt een plaats reserveren voor uw auto inclusief een grondplaats naast uw auto. Wilt u aangeven of u hiervoor interesse heeft?

U kunt dit jaar kiezen alleen kiezen voor een kraam binnen, prijs € 30,–

Tevens vragen wij € 30,– borg. Daarnaast kunt u kosteloos gebruik maken van het toilet. En krijgt u 2 consumptiebonnen voor koffie of thee.

Veel te verkopen….? Indien u drie kramen huurt krijgt u 1 kraam gratis –> Dan heeft u 4 kramen voor de prijs van 3.

De rommelmarkt zal op 26 oktober as. om 09:00uur openen tot 15.00uur. Vanaf 07:30 uur kunt u terecht om uw plaats in te richten. Opgaaf van een plaats kan d.m.v. een e-mail naar rommelmarktjbv@zeelandnet.nl met daarin de volgende gegevens:

  • Naam
  • Adres
  • Postcode/ woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mail
  • Standplaats binnen of buiten
  • Interesse in een kofferbakverkoop Ja/Nee

Na aanmelding ontvangt u binnen 10 dagen een bevestiging, tevens wordt hierin de betalingswijze vermeld. Geen beschikking over e-mail? Meld u dan telefonisch aan via 06-53532283 ( Stefan Kesteloo).

Geïnteresseerd maar heeft u vooraf nog vragen? Wij willen deze graag beantwoorden! Stuur een e-mail naar rommelmarktjbv@zeelandnet.nl of bel naar Stefan Kesteloo; 06-53532283.

Geen interessen in een kraam maar u wilt wel spullen doneren, dat kan! U kunt een afspraak maken om de spullen te bezorgen / af te laten halen.  Stefan Kesteloo; 06-53532283.

Wij hopen dat u op 26 oktober meegeniet van een succesvolle rommelmarktdag!

Download hier de poster! Rommelmarkt 2013 V2