Rommelmarkt 2012


Rommelmarkt een groot succes!

 

We bedanken u hierbij nogmaals voor uw bijdrage, die u geleverd hebt afgelopen zaterdag.

We hopen dat de dag voor u net zo succesvol was, als voor ons.

Mede door de vele kramen, perfecte locatie, en natuurlijk het mooie meer mogen we spreken van een zeer geslaagde dag.

We hebben regelmatig van u gehoord ‘ tot de volgende keer’, daar vertrouwen we dan ook maar op.

Natuurlijk kunnen er dingen altijd beter, zoals periode van het jaar, nog betere promotie en wellicht een ander concept zoals ‘kofferbak verkoop’ zijn gedachten die bij ons spelen.

Maar misschien ook wel: goed is goed, dus gewoon houwen  zo!

 

We hebben weer even om hierover na te denken, tips van uw zijde zijn hierbij welkom. Mocht u zaken hebben die we kunnen verbeteren, geef het door!

Bekijk de foto’s van dit jaar in ons fotoalbum.

Dus ook van onze kant: tot de volgende keer!

 

Met vriendelijke groet,

 

De rommelmarkt commissie

Jeugdbrandweer Vlissingen

 

————————————————————

————————————————————

Op 08 september 2012 organiseert Jeugdbrandweer Vlissingen weer een (jaarlijkse?) rommelmarkt. Deze zal, net als vorig jaar, plaatsvinden op het voormalig terrein van de Schelde, in en om de zware plaatwerkerij. Ingang via de Hellingbaan te Vlissingen.

Ook zal dit weer een groots evenement worden, zoals de rommelmarkten die wij enige jaren geleden hebben georganiseerd. Ook zijn we bezig om hierbij nog wat andere activiteiten te organiseren, zodat we kunnen rekenen op een grote belangstelling zoals ondertussen onze rommelmarkten bekend staan. De opbrengst van de huur komt natuurlijk ten goede aan de jeugdbrandweer.

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

1. Kraam binnen prijs € 30,–

2. Kraam buiten (met dakje) prijs € 30,–

Tevens vragen wij € 30,– borg. Bovenstaande prijzen zijn incl. 4 consumptiebonnen voor eten en drinken. Daarnaast kunt u, zoals velen van jullie hebben aangegeven op de enquete van 2011, kosteloos gebruik maken van het toilet.

De rommelmarkt zal op 08 september as. om 09:00uur openen tot 15.00uur. Vanaf 07:30uur kunt u terecht om uw plaats in te richten. Opgaaf van een plaats kan d.m.v. een e-mail naar rommelmarktjbv@zeelandnet.nl met daarin de volgende gegevens:

  1. Naam
  2. Adres
  3. Postcode/ woonplaats
  4. Telefoonnummer
  5. E-mail
  6. Standplaats 1 of 2

 

Na aanmelding ontvangt u binnen 10 dagen een bevestiging, tevens wordt hierin de betalingswijze vermeld.Geen beschikking over e-mail? Stuur dan uw gegevens per post naar:

Michael Gillissen

t.a.v. Rommelmarkt JBV

Gerbrandystraat 28

4384 NH Vlissingen

 

Geïnteresseerd maar heeft u vooraf nog vragen? Wij willen deze graag beantwoorden! Stuur een e-mail naar rommelmarktjbv@zeelandnet.nl of bel naar Stefan Kesteloo; 06-53532283.

 

Download hier de aanmeldbrief; Rommelmarkt 2012. Hierin staan alle gegevens om verzekerd te zijn van een standplaats! Promoot daarnaast ook de rommelmarkt door deze Rommelmarkt 2012 poster op te hangen en uit te delen aan vrienden en kennissen!

Ga naar ons fotoalbum om een indruk te krijgen van de rommelmarkt 2011 of download het persbericht rommelmarkt2011.